EXTRA VIRGEN OLIJFOLIE DIP
VOORGERECHT & BIJGERECHT
10 MIN
2 PERSONEN
VOORGERECHT & BIJGERECHT
10 MIN
2 PERSONEN
De smaak van extra virgen olijfolie komt goed tot zijn recht waneer je de pure smaak en kwaliteit proeft. We hebben 3 heerlijke zacht en fruitige dips met onze pure olijfolie. Je kan eindeloos variëren. Extra virgen olijfolie is olie die NIET is verhit en zonder chemische toevoegingen puur natuur dus! Daarom is het de olijfolie om brood in te dippen!
INGREDIENTEN:
DIP 1
Olijfolie & zeezout
6 eetlepels Labbari olijfolie extra virgen
1 theelepel zeezout
DIP 2
Olijfolie, basilicum, knoflook & zeezout
6 eetlepels Labbari olijfolie extra virgen
1 theelepel fijn gesneden basilicum
1 theelepel zwarte peper (vers gemalen)
1 knoflookteentje (fijngeperst)
1 theelepel zeezout
DIP 3
Olijfolie, rozemarijn, knoflook & zeezout
6 eetlepels Labbari olijfolie extra virgen
1 takje rozemarijn (fijngehakt)
1 teen knoflook (fijngeperst)
1 theelepel zeezout
DIP 1
Olijfolie & zeezout
6 eetlepels Labbari olijfolie extra virgen
1 theelepel zeezout
DIP 2
Olijfolie, basilicum, knoflook & zeezout
6 eetlepels Labbari olijfolie extra virgen
1 theelepel fijn gesneden basilicum
1 theelepel zwarte peper (vers gemalen)
1 knoflookteentje (fijngeperst)
1 theelepel zeezout
DIP 3
Olijfolie, rozemarijn, knoflook & zeezout
6 eetlepels Labbari olijfolie extra virgen
1 takje rozemarijn (fijngehakt)
1 teen knoflook (fijngeperst)
1 theelepel zeezout
BEREIDINGSWIJZE:
Meng de ingrediënten in een kom of bord en voeg de olijfolie toe. Laat even 10min intrekken.
Dippen maar!
Meng de ingrediënten in een kom of bord en voeg de olijfolie toe. Laat even 10min intrekken.
Dippen maar!
LEKKER MET:
Robuust brood
Geroosterd brood
Vers brood